Welkom!

Beste bewoner,

 

Yally is recent eigenaar geworden van het gebouw waar u huurt. Voor u verandert er niets, buiten enkele praktische zaken:

  • De huur moet worden betaald op een nieuwe rekeningnummer. Kijk daarvoor in de e-mail die u van ons heeft ontvangen. Vergeet zeker niet om in voorkomend geval uw bestendige opdracht aan te passen.
  • Indien u recent uw uitnodiging tot indexatie heeft ontvangen kan u meteen ook het bedrag aanpassen naar de nieuwe geïndexeerde huurprijs.
  • De vorige eigenaar is vanaf heden geen contactpersoon meer. Een antwoord op al je vragen kan je vinden via ons handig huurportaal mijn.yally.be. Uw logingegevens staan in de e-mail die u van ons heeft ontvangen.

 

Een afspraak voor reparatie maken, overlast doorgeven, uw betalingen en servicekosten bekijken? In de toekomst regelt u dit makkelijk via mijn.yally.be.

 

We hebben leuke plannen voor al onze gebouwen. Verbeteren van de energiezuinigheid, visuele upgrades en technologische snufjes die uw leven makkelijker maken, zijn slechts enkele zaken waar we de komende jaren mee aan de slag gaan. Het zal ook makkelijker worden om uw contract op te volgen en om eventuele wijzigingen eenvoudig aan ons te melden.

 

Het spreekt voor zich dat we ervoor zorgen dat u bij eventuele bouwkundige verbeteringen zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden en dat we kiezen voor ingrepen die uw levenskwaliteit verbeteren. U kan zelf ook steeds vrijblijvend suggesties doen op mijn.yally.be. Zodra we concrete plannen zouden hebben voor uw huurwoning, brengen we u per aparte brief of melding op de hoogte.